-->

​Mandag - fredag: 9.30 - 17.30  |  Lørdag: 9.00 - 14.00

✔ ​4,9/5 i anmeldelser   ✔ Høj kvalitet   ✔ God service​

Frisk fisk, skaldyr og andet godt fra havet

​​Hvis du skal have frisk fisk eller skaldyr til frokost eller middag, bør du besøge os hos Birkerød Fiskehus på Hovedgaden 30A i Birkerød, tæt på Holte og Farum.

Butik med glade ekspedienter og frisk fisk

​Du møder altid søde og glade ekspedienter, og de vil gøre alt for at tilfredsstille dig. Samtidig giver de gerne gode råd til tilberedning af frisk fisk og skaldyr. Vi er naturligvis på fisketorvet hver morgen for at udvælge frisk fisk, men vores leverandører kommer også dagligt.

Nogle af vores særlige specialiteter kan være som en fiske-tapas eller måske en hel tapas-platte (tallerken) til to personer, som er fint anrettet og klar til at stille på bordet. Den består af 7-10 forskellige retter. Vi er også kendt for vores hjemmelavede salater som for eksempel krabbesalat, skagensalat, rejesalat og alt godt for havet-salat. 

Ring til os eller besøg vores butik eller fiskebil

​Du finder vores pæne og velholdte fiskebutik på Hovedgaden i Birkerød.

​Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os hos Birkerød Fiskehus, hvis du har spørgsmål. Du kan også lave en særbestilling til frisk fisk eller skaldyr. Du kan ringe til os på telefon 45 82 50 51. Eller du kan sende en e-mail til birkerodfiskehus@mail.dk

Birkerød Fiskehus

Hovedgaden 30A

3460 Birkerød, Danmark

Åbningstider

Mandag - fredag

​9.30 - 17.30

Lørdag:

9.00 - 14.00