-->

​Mandag - fredag: 9.30 - 17.30  |  Lørdag: 9.00 - 14.00

✔ ​4,9/5 i anmeldelser   ✔ Høj kvalitet   ✔ God service​

Færdigretter fisk til hverdag og fest

Har I lyst til færdigretter fisk? Hos Birkerød Fiskehus tilbyder vi færdigretter fisk, som er nemt at tilberede til både hverdag og fest. Vi har naturligvis kun friske fisk. Vores fiskeforretning ligger i Birkerød, men vi har kunder fra blandt andet Farum og Holte.

Nemt og enkelt med vores færdigretter fisk

Vi har mange lækre specialiteter, og I møder altid søde og glade ekspedienter i butikken. I kan altid få gode råd til tilberedning af friske fisk og skaldyr, når I vælger os som jeres fiskehandler. Vi tilbyder også færdigretter fisk, hvor det hele er parat.

Færdigretter fisk er nemt, uanset det er til din egen frokost, til jeres aftensmad på en hverdag eller til en middag om lørdagen. Vi tilbyder også levering af fisk til lidt større arrangementer.​

Vi kan blandt andet tilbyde en lækker fiske-tapas eller en tapas-platte til to personer. Platten består af 7-10 forskellige retter, og den er fint anrettet og klar til servering. Vi kan også byde på vores hjemmelavede salater såsom krabbesalat, rejesalat, skagensalat og alt godt fra havet-salat.

Kig forbi forretningen eller ring til os på forhånd

Køb fisk hos den lokale fiskehandler. Vi har et stor udvalg af friske fisk fra vores leverandører og fra fisketorvet. Vi har mange spændende færdigretter fisk, og I kan kigge forbi, eller I kan ringe til os på forhånd. I kan ringe på telefon 45 82 50 51, eller I kan skrive til e-mail birkerodfiskehus@mail.dk.​

Birkerød Fiskehus

Hovedgaden 30A

3460 Birkerød, Danmark

Åbningstider

Mandag - fredag

​9.30 - 17.30

Lørdag:

9.00 - 14.00